Skip links

ROC Friesland

Voor mijn opleiding heb ik een huisstijl concept gemaakt voor een nieuwe school. ROC Friese Poort en het Friesland College gaan namelijk fuseren en daar is een nieuw logo, een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl voor nodig.

De opdracht

Voor het vak Productiehuis op school was het de opdracht om een logo voor de fusie van het Friesland College en ROC Friese Poort te bedenken. Na behoorlijk wat onderzoek ben ik uiteindelijk gekomen tot een mooi en fris logo van deze tijd waar de Friese vlag ook weer in te zien is.

Er wordt een hippe en moderne huisstijl gecreëerd dat jongeren tussen de 16 en 21 jaar moet aanspreken die een opleiding willen volgen of al volgen bij ROC Friese Poort en het Friesland College.

Voor iedere richting
een andere kleur logo

Elke studierichting binnen ROC Friesland heeft een logo met een andere kleur die ze kunnen gebruiken op documenten en in de gebouwen. Het uiteindelijke doel is dat elke studierichting herkend kan worden aan de kleur.

Instagram-advertentie

Veel jongeren hebben nu een account op Instagram en zijn hier dagelijks actief op. Het is een goed idee om een Instagram-advertentie te gebruiken voor jongeren die op zoek zijn naar een opleiding.

Reclame langs de weg

Er komen veel ouders van / jongeren dagelijks met hun auto langs de reclameborden langs de snelweg. Op de drukke punten is het een idee om te adverteren voor de school om studenten te werven.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Ontdek
Sleep