Skip links

Order App

Tijdens het onderdeel Interactief van mijn opleiding was het de bedoeling om een 'order app' prototype te maken voor een restaurant naar keuze. Het doel van deze app is om het bestelproces in een restaurant sneller te laten verlopen.

De opdracht

Tijdens de lessen van Interactief was het de bedoeling om een app te ontwerpen voor een restaurant naar keuze. Ik ga regelmatig naar Family in Appelscha, zowel om daar te eten als af te halen. Vandaar dat ik ook graag een app wilde gaan maken voor dit restaurant.

Hoewel dit prototype gericht is op Family in Appelscha, is het gemaakt in de huisstijl van de franchise en zou de app in principe in ieder Family-restaurant gebruikt kunnen worden.

Client

OntwerpFBRK

Year

2023

Stand-by scherm

Dit is het scherm wat de gasten voor het eerst zullen zien als ze de iPad willen gaan gebruiken. Bovenin kunnen ze de taal selecteren en om eventuele hulp vragen. Onder de titel kunnen ze selecteren om hun bestelling hier op te eten, of om mee te nemen. Hier staan alle categorieën ook in beeld.

Homepagina

Zodra de gebruiker een categorie heeft geselecteerd, komen ze op de categorie pagina terecht. Hier bovenin nogmaals alle categorieën in beeld om snel te wisselen.

Product detail pagina

Op dit scherm kunnen de gasten de grootte selecteren en het eten aanpassen aan hun eventuele (dieet-)wensen.

Winkelwagen

Hier kan de gebruiker gemakkelijk hun bestelling wijzigen of verwijderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Ontdek
Sleep