Skip links

C-YUR

Op mijn school deed ik mee aan een voorronde voor Skills Heroes. Voor het fictieve bedrijf C-YUR dat virtual reality-brillen produceert was het de opdracht om een logo, huisstijl en interactieve presentatie te maken.

De opdracht

Op mijn school deed ik mee aan een voorronde voor Skills Heroes. Voor het fictieve bedrijf C-YUR was het de opdracht om een logo, huisstijl en interactieve presentatie te maken.

C-YUR is een startup dat virtual reality brillen produceert. Ze willen zich graag onderscheiden van de grote merken zoals Oculus en Samsung. Er was in totaal 3 uur de tijd om een woordlogo en beeldmerk te maken, en een complete interactieve presentatie en om uiteindelijk een korte pitch te geven over je ontwerpen.

Interactieve Presentatie

Interactieve Presentatie

Het was ook de bedoeling om een interactieve presentatie te maken om de producten, in dit geval, VR-brillen, te laten zien aan potentiële klanten.

Er waren een aantal vereisten, bijvoorbeeld dat het een werkend prototype moest zijn, dat betekent dat je echt kon klikken op de buttons, en dat het moest passen bij de huisstijl die eerder gemaakt was.

Gewonnen

En met succes: ik heb de eerste plaats behaald tijdens de voorronden en dat betekent dat ik door ben naar de kwalificatiewedstrijd!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.
Ontdek
Sleep